Magasin byggnaden i Eskilstuna där historien om Brick Warehouse ConsultantsHistorien om Brick Warehouse Consultants är viktig för oss och något som vi är stolta över. Den har tagit oss från Eskilstuna till Karlshamn. 

Namnet Brick Warehouse Consultants kommer från den magasinsbyggnad i Eskilstuna där företaget hade sitt kontor mellan 1988 och 2010. Byggnaden har vi numera lämnat, men dess karaktäristiska magasinsdörrar med luckor lever kvar i vår logotyp.

2008 startade BWC upp sin verksamhet i Karlshamn där vi numera har vårt kontor. Under åren har Eskilstuna och Göteborgs kontoren avvecklats.

Vi fortsätter att kombinera historia med framtid genom ständig utveckling med lyhördhet. Detta för att kunna ge vad som krävs och behövs tillsammans med våra kunder.

På BWC smälter vi samman vår passion för affärsutveckling och ledarskap med ett stort intresse för både människor och nya utmaningar.

Utöver det har vi stor social begåvning och en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Det gör att Du har en idealisk partner, som kan hjälpa att bygga starka och långvariga relationer med dina kunder.

För mer information klicka respektive länk, strategi, filosofi, tjänster eller kontakta oss på info@bwc.se