Vi är alltid intresserade av att få kontakt med Dig som kan passa in i och komplettera vårt konsultteam.

Förutom egenskaper såsom intresse av och kompetens inom organisation, verksamhetsutveckling och ledarskap, nyfikenhet på människor och nya utmaningar, social kompetens och kommunikativ förmåga, ska du matcha vår profil.

Du som ska ta steget över till oss har redan skaffat dig en gedigen erfarenhet från näringslivet och industrin. Du har jobbat operativt i ledande befattningar och är van vid att skapa och ta ansvar för resultat. Du har erfarenhet från förändringsarbete och att leda projekt, och du har också jobbat med övergripande frågor och strategier. Du har ett redan uppbyggt kontaktnät och tar ansvar för att generera nya uppdrag till vårt företag.

Det vi kan erbjuda Dig är att bli medlem i ett team med erfarna konsulter. Vi har lång erfarenhet från flera branscher och en omfattande referenslista av medelstora och stora företag, både lokala och globala. Du får erfarna kollegor att kroka arm med i större uppdrag eller stötta dig mot i ”back office” om du själv är ute hos kund. Härigenom får du en personlig utveckling och blir mer attraktiv för framtida uppgifter. Om du fram till nu jobbat operativt hjälper vi dig att ta steget in i konsultvärlden. Vi skapar effektivitet i vårt team genom att stötta varandra och ser också till att ha roligt på jobbet.

Tycker Du det verkar intressant?

Skicka ett email till info@bwc.se

Med rätt förutsättningar finns det alltid plats för en till i vårt team!